Hae tästä blogista

sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Kaikkosen kepposia ja litroittain sivutuotetta

Käsittämätön määrä eri värisiä kahvakuulia, hikeä, naurua, mankkua, jumppapatjoja, eväitä, ahaa-elämyksiä, pitkiä mietteitä, revenneitä kämmennahkariekaleita, puheensorinaa, uusia ja vanhoja tuttavuuksia, iloista meininkiä, mutta ennen kaikkea vahvaa GS-opetusta ja tekniikka- sekä oheisharjoitteluvinkkejä kätki Vehniän koulu viikonlopun ajan seiniensä sisälle, kun 21 leiriläistä kokoontui Ari Kaikkosen GS-tekniikkaleirille.

Lauantaina pitkien kunnollisten lämmittelyjen jälkeen pureuduttiin tiukasti asiaan eli perustekniikkaan ja työntöön. Evästauon jälkeen palasteltiin tempausta ja tehtiin pitkät setit hanskoilla ja ilman. Sitten lähdettiin kotiin tai muuhun majapaikkaan hoitamaan kämmeniä.

Sunnuntaiaamu valkeni LC-tekniikan merkeissä, mutta sitä ennen taas lämmiteltiin kunnolla. Ruokatauon jälkeen oli vuorossa opittujen tekniikoiden kertaus lämmittelyjen muodossa sekä oheisharjoitteet. Siinä viimeistään kaikki tulivat tietämään, mitä ovat Kaikkosen kootut kepposet. Arin ennalta lupaamaa sivutuotetta virtasi lätäköiksi asti, kun porukka pisti menemään kuntopiirejä oikein kunnolla. Eipä sillä, että koko viikonloppuna olisi muutenkaan palellut, mutta tässä kohtaa hikirauhasten erite sai koko sakilla elämää suuremmat mittasuhteet. Loppuvenyttelyt päättivät antoisan leiriviikonlopun.

Vaikka suunnilleen puolet leiriläisistä oli aiemminkin saman leirin käyneitä, kuului palautteena kuin yhdestä suusta, että leiriltä sai taas paljon. Henkilökohtaista tekniikkapalautetta tarkkasilmäiseltä GS-konkarilta ei korvaa mikään. Mieliin jäikin kytemään ajatus, että tätä pitää jossain muodossa saada lisää, kun taas jonkun aikaa soveltaa leirin antia omaan tekemiseen.

Kiitos, Ari, ja koko iloinen leiriporukka läheltä ja kaukaa, tällainen on Laukaa!
Leiriviikonlopun kuvasatoa: