Hae tästä blogista

maanantai 27. toukokuuta 2019

Shindo kehonhuolto sunnuntai Himmassa

Kehonhuolto sunnuntai.
Shindo venytyksillä mennään tämä pyhä kylätalo Himmassa.
Ota mukaan myös jumppa-alusta, juomaa ja riittävän lämmintä päälle tai puettavaksi.
Kesätreenit Vehniällä jatkuvat Jokihaarantie 29, kunnes taas päästään syksyllä koululle.

sunnuntai 19. toukokuuta 2019

Lajiliikekuntopiiriä ja oheistreeniä

Sunnuntaina 26.5 kello 18.00

Laukaan Vehniän kylätalolla Himmassa treenataan ensin kokonaisia lajiliikkeitä ja niiden osaliikkeitä sisältävä kuntopiiri. Sen päälle on luvassa oheisliikekuntopiiri, jossa treenataan kehonpainolla ja kuulan kanssa. Ota lämppäkuulan lisäksi kevyt-, kisa- ja raskas kuula mukaan.Ota mukaan myös jumppa-alusta ja tarvittaessa erillinen alusta kuulille lattian suojaksi.

Facebook-tapahtuma

sunnuntai 12. toukokuuta 2019

Lyhyitä sarjoja ja liikkuvuusharjoitteita sekä pyramidia


Perjantaina 17.5.2019 klo 18:00 Vehniän koululla tehdään kahden kuulan treeniä pääasiassa 2 min pätkissä usealla eri kuulakoolla. Voi tehdä myös yhden kuulan treeninä. Kuulasarjojen välissä palauttavia liikkuvuusharjoitteita. Jumppakeppiä tarvitaan kanssa, ohjaajalla on 11 kpl mukana.

Facebook tapahtuma

Sunnuntaina 19.5.2019 klo 18:00 Vehniän koululla tehdään OALC-pyramiditreeni monella kuulakoolla. Ota mukaan myös jumppa-alusta ja tarvittaessa erillinen alusta kuulille.

Facebook tapahtuma

sunnuntai 5. toukokuuta 2019

Hikistä Jumppakuulaa

Sunnuntaina 12.5.2019 klo 18:00 Vehniän koululla tehdään äitienpäivän kunniaksi hikinen jumppakuula, joka sisältää myös lajiliikkeitä. Mukaan tarvitset vähintään kaksi eri kokoista kuulaa, kevyemmän ja raskaamman. Ota mukaan myös jumppa-alusta ja tarvittaessa erillinen alusta kuulille.

Facebook tapahtuma

lauantai 4. toukokuuta 2019

Tuomarikoulutus ja Toukokisa 2019

Valkolan nuorisoseurantalolla pidettiin SPNL:n tuomarikoulutus ja Kuulatuulen Toukokisa 4.5.2019. Lämpimän kevään keskeyttäneestä takatalvesta huolimatta kisaan kokoontui 17 kilpailijaa, joista osa useiden satojen kilometrien takaa. Kuulatuuli kiittää tuomarikouluttajia, osallistujia, kisaajia, tuomareita, talkoolaisia ja katsojia!

Tulokset ja kisakuvia: